Hipnopart

PREPAració al part

Benvinguda a Pariràs amb plaer: viu el teu part en calma.

Lidera el teu part amb amor, confiança i serenitat. Part Conscient t'acompanya a convertir-ho en realitat.

Pariràs amb plaer és un mètode de preparació al part que et prepara per tenir la millor experiència possible siguin quines siguin les teves circumstàncies, amb informació, eines i recursos per reconnectar-te amb la teva saviesa interior, canviant les pors i creences negatives per creences empoderadores, donant-te la certesa que afrontaràs el teu part amb confiança i serenitat. 

Amb la suma de vàries eines com son les tècniques d’hipnopart, el coaching i eines de regulació emocional, Pariràs amb plaer et dona el control de la teva experiència i et permet connectar-te amb el teu instint. 

A la pràctica, què treballem en aquest programa?

Quines opcions tens per fer la preparació al part amb nosaltres?

Opció presencial en grup
3 sessions presencials de 3 hores, un cop a la setmana al Refugi de les Mares. Trobades en grup amb un nombre reduit de families. (Màxim 3)
Opció individual
Sessions presencials o online amb atenció personalitzada, un curs fet a la teva mida, segons les necessitats i la disponibilitat horaria. Per fer-lo en intimitat la teva parella i tu.

On?

El format individual de forma presencial: Barcelonès, Baix Llobregat i Maresme. 

Online, sense limitacions. 

El format en grup a El Refugi de les mares, el primer centre d’acompanyament a la maternitat liderat per doules a la ciutat de Barcelona.

La història del teu nadó, comença al teu ventre.