Curs 100% online

PREPAració al part 100% AL TEU RITME

Una opció 100% online, sense horaris, al teu ritme. 

El hipnopart és una preparació al part molt completa que et permetrà comptar amb informació basada en evidència, eines per a navegar el teu part i tot el que necessites saber per a afrontar el teu part informada, empoderada, amb calma i sense pors

L’objectiu?

Tenir el millor part possible en les teves circumstàncies. El part és un esdeveniment transcendental que ens marca per a tota la vida, per això és tan important tenir una experiència positiva i començar la ma-paternitat i vida a l’altre costat de la pell de la millor manera possible.

En el curs trobaràs més de 8 hores de contingut: més de 40 vídeos, 7 àudios, 1 PDF d’anotacions del curs, secció extra sobre donar a llum en temps de pandèmia, accés a un grup privat de Facebook d’alumnes del curs on compartir dubtes i experiències i trobades mensuals en directe.

En 2020 més de 2.000 famílies van triar preparar-se amb el curs de Part Positiu.

Completa el curs al teu ritme, quan i on vulguis, sense horaris. I si necessites suport ho trobaràs en el grup privat de Facebook en el qual a més de dubtes centenars de mares han compartit ja les seves experiències de parts.

Imparteix Carmen Moreno, autora, educadora prenatal i fundadora de Parto Positivo.

Una opció 100% online, al teu ritme.

Si sou una família que teniu el desig de fer el curs al vostre ritme, aquesta opció és per vosaltres.

El curso online d’hipnopart de Parto Positivo té l’objectiu de fer que la preparació al part amb hipnopart sigui accessible en tots els sentits: un preu assequible, disponible mundialment, sense horaris ni restriccions. 

En col·laboració amb Parto Positivo, us oferim l’opció de seguir el curs 100% online. 

Pots començar avui mateix i completar el curs al teu ritme, quan i on vulguis. Tindràs accés immediat a tot el contingut.

Propers cursos en viu

Prepara't per gaudir de l'experiència de convertir-te en mare