Serveis

ACOMPANYAT d'una DOULA

La metamorfosis de la maternitat

La maternitat es una aventura que per mi comença des del primer dia que et planteges tenir un fill i com a tal, hi ha diversos camins a recórrer. Aquests camins sovint són com una muntanya russa, hi ha pujades, baixades i sobretot moltíssimes emocions.

Sento que la maternitat esdevé una metamorfosis per la persona que la viu, pot ser un repte quan hi ets submergida i aquí la figura d’una Doula pot ser determinant.

Hi ha persones que hi pugen acompanyades, altres soles per elecció o a conseqüència de diverses circumstàncies, sigui com sigui, tenir al costat algú que conegui les diferents rutes ajuda a viure el viatge des d’una perspectiva més serena, amb confiança i sentint-se acompanyada.

Crèixer JUNTES

Serveis per tu

Sobretot el que et vull oferir és connexió, amor i mostrar-te que ets la guia del teu propi camí.

Doula Prepart

Trobades presencials abans de la semana 36. Opció d'acompanyament a visites prenatals.

Pla de part

Una sessió per resoldre dubtes i ajudar-te a posar sobre paper el teu desig.

Preparació al part

Preparació on treballarem la part més emocional, recursos pràctics de gestió de la intensitat i així tenir el control del teu part.

Doula Postpart

Visites a domicili, acompanyament en el postpart immediat.

Pack Maternitat

3 trobades embaràs + 3 trobades postpart. Acompanyament telefònic. (Personalitzable com desitgis)

250€

Assessora criança

Sessions per acompanyar-te en el teu camí de criança, conèixer les necessitats bàsiques de la teva criatura i aprendre com acompanyar-les, sense oblidar-te de les teves pròpies.

Més detalls

Com és comptar amb mi ?

Uxue
Ha sido un regalo compartir este camino junto a ti. Te convertiste en una pieza clave durante mi embarazo, acompañándome en el conocimiento del increíble mundo de la maternidad. Ser madre es el mayor reto que he vivido hasta el momento y no siempre es fácil, pero tú me has ofrecido un espacio donde reflexionar, sin invadirme, para que yo misma buscara el camino. Siempre desde el respeto. Gracias por ayudarme a empoderarme y a crear esa conciencia en mi de lo fuerte y valiente que puedo llegar a ser. Gracias por ser mi confidente y guiarme para tener un parto precioso donde disfrutar del nacimiento de mi hija con alegría y placer, con emoción y nervios, pero tranquila y segura y con todo el poder que las mujeres tenemos y que gracias a tus conocimientos pude ver y sacar de dentro. Eternamente agradecida!
Uxue
Acompanyament prepart i postpart
Tanit ha estat un referent i uns font de saviesa. Va fer que arribés al part empoderada i coneixent totes les opcions per així decidir quina s'adequava millor als meus interessos. Li agraeixo tot l'acompanyament que em va donar també al postpart. Em sentia molt insegura i amb molta por i em va ajudar a confiar en mi i a seguir el meu instint per a poder estar més connectada amb el meu bebè i gaudir d'aquesta meravellosa aventura que és la maternitat. Li estaré eternament agraïda per la seva dedicació, dolçor, coneixement i sobretot pel seu suport incondicional.
Noemí
Acompanyament prepart i postpart

CUIDAR-TE, RESPECTAR-TE, ESCOLTAR-tE

Com et puc acompanyar

Escolta activa

Presència per escoltar-te, sense judicis i amb amor.

Informació

Informació actualitzada i evidència científica per prendre les teves pròpies decisions.

Suport logístic

Compte amb les meves mans per fer més fàcil la preparació i l'ínici de la criança.