Sobre mi

Sobre mi

Hola! Sóc la Tanit!

"Per canviar el món necessitem sembrar més amor, començant per nosaltres i seguint pels que ens envolten, d'endins cap enfora"

La meva nova història comença en el moment que vaig sentir com estem dins d’un camp de possibilitats infinites i com la nostra ment és capaç d’empoderar-nos.

El meu objectiu és canviar humilment el món, a través de l’amor i el respecte a tot allò que ens rodeja.

El camí de la maternitat va acabar de propulsar la meva capacitat de superació i a motivar-me per oferir una forma diferent d’acompanyar. La necessitat de posar en valor la maternitat, ser conscients de la importància de totes les etapes, des de l’embaràs, el part, el postpart i tot seguit la criança. Una etapa clau pel desenvolupament de la persona en la seva màxima esplendor.

En aquest viatge un element clau és allò que els nostres pares i mares ens transmeten, de forma conscient i de forma inconscient. Observo al meu dia a dia les incoherències que transmetem a les nostres criatures i pretenc acompanyar aquelles famílies que vulguin créixer cap a una nova versió d’ells mateixos que els aporti més benestar, serenitat i sobretot amor.

Tot parteix d’una motivació a fer-ho diferent, de trobar la teva pròpia manera que et fa bé a tu i als teus.

Una de les meves inquietuds personals és acompanyar a les dones a reconnectar-se amb la seva essència, crec que som un ingredient clau per fomentar el canvi que aquest planeta necessita.

Per poder acompanyar aquests moments vitals segueixo en constant formació per seguir ampliant la mirada holística de tot plegat.

A més de la meva constant inquietud per investigar de forma autodidàctica, he realitzat formació relacionada amb la intel·ligència emocional, la psicologia, el coaching i l’ús del teatre com a eina de desenvolupament personal. Sóc doula, formada en hipnopart a Parto Positivo i especialitzada en Educació Emocional i Benestar per la Universitat de Barcelona. A més de ser graduada en Mitjans Audiovisuals, fruit de la meva passió per la comunicació.

El 2019 iniciàvem un espai de criança respectuosa per l’acompanyament en l’etapa infantil anomenat Petits Titans al barri de Gràcia de Barcelona, una experiència per viure des de dins l’acompanyament i l’educació viva de les criatures. 

"Els infants són la llavor d'un canvi necessari, sense oblidar que nosaltres en portem un dins nostre"

M’agradaria que sàpigues si has llegit fins aquí que ets suficient, que ja tens tot el què necessites i que hi ha persones aquí fora disposades a acompanyar-te sense judicis.

T’ofereixo una trobada online sense compromís per sentir-nos.